Radera mitt konto
Radera ditt MRRKit-konto och de projektinställningar som synkats till det permanent.
Det här raderas
- Ditt konto (e-post, namn, inloggningsmetod)
- Alla synkade projektinställningar (namn, webbplatser, färger, mål)
- Den anonyma användningsstatistiken som är kopplad till ditt konto
API-nycklar och intäktsdata finns bara på dina enheter: radera appen för att ta bort dem.
Logga in för att bekräfta att det är du
eller
Inloggad som
Raderar dina data…
Ditt konto och dina synkade data har raderats. Tack för att du testade MRRKit.
Tillbaka till startsidanInloggad med Apple?
Radera ditt konto direkt i appen: Inställningar → Radera konto. Kommer du inte åt appen? Mejla oss så raderar vi det inom 30 dagar.
Begär radering via e-post