Hesabımı sil
MRRKit hesabını ve ona senkronize edilen proje ayarlarını kalıcı olarak sil.
Neler silinecek
- Hesabın (e-posta, ad, giriş yöntemi)
- Senkronize edilen tüm proje ayarları (adlar, web siteleri, renkler, hedefler)
- Hesabına bağlı anonim kullanım istatistikleri
API anahtarları ve gelir verileri yalnızca cihazlarında bulunur: kaldırmak için uygulamayı sil.
Sen olduğunu doğrulamak için giriş yap
veya
Giriş yapılan hesap
Verilerin siliniyor…
Hesabın ve senkronize edilen verilerin silindi. MRRKit'i denediğin için teşekkürler.
Ana sayfaya dönApple ile mi giriş yaptın?
Hesabını doğrudan uygulamadan sil: Ayarlar → Hesabı sil. Uygulamaya erişemiyor musun? Bize e-posta gönder, 30 gün içinde silelim.
E-postayla silme talep et